TRADITIE

Sinds 1906

VERSHEID

Altijd verse producten

OMEGA 3

Vis is goed voor je gezondheid

(H)EERLIJK

Duurzaam, zodat het ons morgen ook nog smaakt

Nieuws van Cocagne

De nieuwe MSC-gecertificeerde conserven van Cocagne (wilde tonijn, wilde sardienen en sardienenfilets) laten zien hoe zeer we betrokken zijn bij duurzaamheid en bescherming van de verschillende vissoorten. We combineren gezonde vis met gezonde olijfolie. Onze conserven zijn daarmee een goed alternatief voor verse vis in het mediterrane dieet, dat bijdraagt aan een gezonde levensstijl en een hogere levensverwachting.

Cocagne, vers uit de zee

Vis in blik van Cocagne is een premium product. De vis is gevangen in het beste seizoen, zorgvuldig geselecteerd en met de hand ingeblikt. Dit zijn authentieke, gezonde producten van gegarandeerde kwaliteit.

Visvetzuren zijn essentieel voor het opbouwen en reguleren van onze lichaamscellen. Bovendien beschermen ze ons tegen hart- en vaatziekten. Het lichaam kan omega-3-vetzuren van plantaardige oorsprong, zoals we die vinden in noten, granen, peulvruchten en plantaardige olie, wel omzetten in dierlijke omega-3-vetzuren, maar niet altijd in voldoende hoeveelheden. Daarom blijft vis een niet te onderschatten bron van omega-3-vetzuren.

Producten | Ons Bedrijf | Voeding

Geneugten in blik

Cocagne tonijn, sardienen en makreel bezorgen consumenten al 115 jaar de geneugten van het leven. Tot groot genoegen van connaisseurs selecteren we de vis zorgvuldig en blikken we die handmatig in op de traditionele Portugese manier. Dit maakt de producten van Cocagne uniek.

Wist u dat…
… de naam Cocagne afstamt van het Oudfranse woord “Cockaengen” en verwijst naar het Land van melk en honing, ook wel “Land van Cocagne” genoemd?

Cocagne nieuws